Infocenter
Camping og hytteferie
Romsø
Fiskeri
Jagt
Cykling og vandring
Selskaber og møder
Herregårdsboliger
Restaureringskursus

CYKLING OG VANDRING 

Med udgangspunkt fra Camp Hverringe i den nordlige del af ejerlauget er der mulighed for mange spændende vandre og cykel ture i herregårdslandskabet. 

I Infocentret gives gode råd og vejledning om de mange turmuligheder og kort udleveres til overnattende gæster. Besøgende kan købe kort. 

Nedenståede findes en lille introduktion til et par sjove ture.
 
Stavre Rundt (cykel og vandretur - ca. 8 km)
Stavre er et ca. 600 HA stort kystnært naturområde på ”næsen” af Hindsholm og karakteriseret ved kyst, skov, agerbrug og kun meget spredt bebyggelse. Stavre er en del af jordbesiddelserne under Herregården Hverringe og hele kyststrækningen blev i 1955 sikret gennem en frivillig fredning som blev foretaget af daværende Kammerherre Niels Iuel. Fredningen omfatter hegn, bevoksninger, solitære træer og fastholder landskabet uden ny bebyggelse. Som cyklist og vandrer har man derfor muligheden for at bevæge sig ind i et enestående landskabsbillede, nyde naturen, dyrelivet og ikke mindst roen og freden og uforstyrretheden.  
 
Bjørnens Krat (cykel og vandretur - ca. 7 km)
Turen starte ved parkeringspladsen ved Camp Hverringe på Blæsenborgvej. Krattet er beliggende på stenet strandvold, eng og moseområde tæt på Bøgebjerg Strand. Krattet viser med de nedbidte og flerkronede træer tydelige spor af landskabet før man beskyttede skoven og fik højstammede træer.
 
Sadelmagermosen (vandretur ca. 5,5 km)
Ved Bøgebjerg Strand ligger Hverringes 5-stjernede campingplads Camp Hverringe som er udgangspunktet for vandreturen rundt om Sadelmagermosen. Turen er en smuk tur primært i vandkanten langs Bøgebjerg Strand og Måle Strand og kommer tæt forbi et stort strandengs- og moseområde med et rigt fugleliv. Stranden er i meget børnevenlig med lavt vand og sandrevler. Turen går også tæt forbi landsbyen Måle, der er udpeget som bevaringsværdig bl.a. på grund af sit landsbymiljø, bygninger og landskab. Tilbage ved Camp Hverringe er der mulighed for at spise eller få en kop kaffe på Strand Cafeen med udsigt til stranden. 

Få mere information her

 

 

  NYHEDER OG
TILBUD
 
      
 

SELSKAB ELLER MØDE

Brug for de helt rigtige omgivelser til dit næste arrangement eller møde?

- så book Gl. Broløkke

se mere her

 
     
 

RESTAURERINGSKURSUS
PÅ HERREGÅRDEN

Bliv klogere på dit gamle hus

se mere her

 
 

 

 


    

 

 

Hverringe | Hverringevej 206 | 5300 Kerteminde | Tlf. +45 63 32 31 30 | Fax. +45 65 32 10 19 | info@hverringe.dk | Cookiepolitik | Persondatapolitik