Landbrug
Jagt
Boliger
Boliger til leje
Venteliste
Skovbrug
Romsø
Centrum for Restaurering

HELÅRSBOLIGER TIL LEJE


 

 

 

HYTTEBALLEGÅRD

Hytteballegaard har en helt enestående beliggenhed med den idylliske landsby til en side og udsynet til havet og det fredede herregårdslandskab på de 3 sider.
 
Arkitekt Thomas Hillerup fik opgaven med at skabe en større tidssvarende bolig i harmoni med landskabet og egnens byggeskik. I dag en af herregårdens perler, som skal opleves.

Der er skabt en bolig der kan rumme en moderne familie med erhverv/hjemmearbejdsplads, men samtidig give fornemmelsen af at være på en gård i landsbyen ved at bevare avlsbygningen og en kampestensbygning mod landsbygaden.
 
Ejensommen har et boligareal på 275 m2 og mulighed for yderligere erhvervslejemål på 85 m2 samt garage/teknikrum på 80 m2 med indlagt lys og strøm.
 

 

 

 

BJØRNEGÅRDSVEJ

Ejendom beliggende midt i herregårdslandskabet på Hverringe, og med direkte udsigt til Storebælt

Lige nu er en charmerende bolig, den tidligere aftægtsbolig for familien Bjørn, der i generationer drev Bjørnegården, ledig på BjørnegårdsveJ, kun få 100 meter fra havet.

Ejendommen er på ca. 130 kvm med udnyttet tagetage. Det er et muret (pudset) længe-stuehus med rødt valmet tegltag. Hvidmalede facader, gesimser og sålbænk.

Se flere billeder og mere om boligen her


nt

 

ak

Kontakt os på tlf. 6332 3130 og hør nærmere om lejeboliger.

  

Hverringe | Hverringevej 206 | 5300 Kerteminde | Tlf. +45 63 32 31 30 | Fax. +45 65 32 10 19 | info@hverringe.dk