NYHEDER OG EVENTS
 

DET SKER PÅ HERREGÅRDEN

 

Hold dit næste møde
eller selskab på Gl. Broløkke

 

 

Selskab, møde, event eller mini konference.
Eksklusive møde- og selskabsfaciliteter midt i landet.


Kom inden for på Gl. Broløkke
Første etape af renoveringsprojektet under Fremtidens Herregård er nu afsluttet og Gl. Broløkke står i igen i fordums pragt og er klar til at tage imod gæster.

Beliggende på sit gamle voldsted, tilbagetrukket i skoven med udsigt over engen og med plads til ca. 40 personer indbyder huset til mindre arrangementer af mere privat karakter.

Se mere om mulighederne på Gl. Broløkke her


Restaureringscentrum

Film af Realdania om projektet

 

Hverringe blandt de 5 vindere i 2. runde af idékonkurrencen Fremtidens Herregård

Visionen er at skabe et Restaureringscentrum, hvor husejere, håndværkere og arkitekter kan se, lære om og købe materialer til bygningsbevaring. Forretningsidéen er at samle og formidle de råd, som eksisterende centre og rådgivere anbefaler, og at tilbyde husejere, håndværkere og arkitekter mulighed for at se og købe de anbefalede byggematerialer.

Besøg vores byggemarked for de gamle huse her: www.hverringe.dk

Centret vil ved at skabe nemmere adgang til gode materialer bygge bro mellem viden og praksis – et arbejde, som Hverringe i kraft af sin velbevarede fremtoning i sig selv er et eksempel på. I samarbejde med eksisterende videncentre, byggemarkeder, ejerforeninger skoler, turistorganisationer og Kerteminde Kommune er det målet at etablere kursusaktivitet, værksteder, demonstrations-eksempler i 1:1 og guidede ture. 

 

 

  NYHEDER OG
TILBUD
 
      
 

SELSKAB ELLER MØDE

Brug for de helt rigtige omgivelser til dit næste arrangement eller møde?

- så book Gl. Broløkke

se mere her

 
     
 

RESTAURERINGSKURSUS
PÅ HERREGÅRDEN

Bliv klogere på dit gamle hus

se mere her

 
 

 

 


    

 

 

Hverringe | Hverringevej 206 | 5300 Kerteminde | Tlf. +45 63 32 31 30 | Fax. +45 65 32 10 19 | info@hverringe.dk | Cookiepolitik | Persondatapolitik