Infocenter
Mad og drikke
Overnatning
Camping og hytteferie
Romsø
Fiskeri
Jagt
Cykling og vandring
Selskaber og møder
Herregårdsboliger
Restaureringskursus

OVERNATNING

Der findes flere muligheder for overnatning på Hverringe. Fra Landhotel og bed&breakfast til hytter og camping. Så der er noget for enhver om du søger en hyggelig time out eller en naturoplevelse. 

 

Camp Hverringe

Camp Hverringer er en 5 stjernet campingplads der drives af godset. Pladsen er placeret i det smukkeste herregårdslandskab lige ned til Store Bælt og med udsigt til Romsø. 

Hele sommeren og i skolefeier er der masser af sjove og udfordrene aktiviteter for hele familien og er I også Feinschmeckere vil I sikkert kunne inspireres af vores tema ophold forår og efterår.  

Se mere her

 

Hytteferie 

Der er mange familier som foretrækker at holde hytteferie på en campingplads, fordi der altid er masser af legekammerater lige i nærheden, mange sjove aktiviteter og lækre faciliteter.  

På Camp Hverringe udlejes flere forskellige typer af hytter til 4 eller 6 personer, med eller uden eget bad. 

Se mere her

 

Enebjerg Bed & Breakfast

Oplev vores smukke og nyrestaurerede slægtsgård med personlig og smagfuld indretning i oprindelig stil.  

Gården er en gammel 4-længet bondegård med en lukket gårdsplads samt en stor velholdt have, som gæsterne frit kan benytte.  

Fra gården, der ligger i fredelige omgivelser, er der udsigt over marker og skov med Storebælt i baggrunden. Der er 800 m. til dejlig badestrand og Camp Hverringe ved Bøgebjerg Strand. 

Se mere her

 

 

  NYHEDER OG
TILBUD
 
      
 

SELSKAB ELLER MØDE

Brug for de helt rigtige omgivelser til dit næste arrangement eller møde?

- så book Gl. Broløkke

se mere her

 
     
 

RESTAURERINGSKURSUS
PÅ HERREGÅRDEN

Bliv klogere på dit gamle hus

se mere her

 
 

 

 


    

 

 

Hverringe | Hverringevej 206 | 5300 Kerteminde | Tlf. +45 63 32 31 30 | Fax. +45 65 32 10 19 | info@hverringe.dk | Cookiepolitik | Persondatapolitik