Infocenter
Camping og hytteferie
Romsø
Fiskeri
Jagt
Cykling og vandring
Selskaber og møder
Herregårdsboliger
Restaureringskursus

JAGT PÅ HVERRINGE

Hverringe er berømt for sit fredede, kystvendte herregårdslandskab. De mange fredede hegn og krat sikrer en frodig vildtbestand. Begge dele plejes og giver store oplevelser til besøgende og jægere. Hverringe har en ansat skytte som sikrer den grundlæggende daglige pleje af reviret.

Jagten på Hverringe udlejes til 3 konsortier omfattende større arealer (ca. 300 ha). Jagten omfatter råvildt, fasaner, gode andetræk mm.

Retningslinjer
Jagten skal naturligvis foregå med omtanke og de nødvendige hensyn til naturen, vildtet og andre brugere. Hverringe sætter derfor retningslinier for jagten, og jagtformer og jagttryk gennemdrøftes hvert år grundigt med jagtlejerne.  

Jagt på Romsø
Romsø er et af de mest interessante naturområder i Danmark som bliver beskyttet og plejet med stor interesse. På Romsø findes en gammel bestand af dåvildt, som er udsat i 1200-tallet, da kongen ejede øen. Det eksotiske vildt, som var importeret fra den tyrkiske halvø, blev udsat på øerne fordi de her kunne gå i fred for ulvene, der trivedes på fastlandet. Det er muligt af få en usædvanlig jagtoplevelse i Romsø’s fantastiske natur. Ud af en bestand på ca. 180 dyr skydes der årlig 70-80 dyr. I forbindelse med jagten er der mulighed for overnatning i øens gamle skole. 

Tag hele familien med
Sammen med leje af jagt er det muligt at leje et idyllisk sommerhus, så også familie og venner, der ikke er jægere, kan få glæde af området hele året. Området er meget naturskønt og ligger ud til kysten med enestående muligheder for fiskeri, badning og alle slags vandsport. Tæt på ligger den idylliske købstad Kerteminde med et rigt turistliv, særdeles gode restauranter, Johannes Larsen museet, Fjord- og Bæltcenteret mm.

Se mere information her

 

 

  NYHEDER OG
TILBUD
 
      
 

SELSKAB ELLER MØDE

Brug for de helt rigtige omgivelser til dit næste arrangement eller møde?

- så book Gl. Broløkke

se mere her

 
     
 

RESTAURERINGSKURSUS
PÅ HERREGÅRDEN

Bliv klogere på dit gamle hus

se mere her

 
 

 

 


    

 

 

Hverringe | Hverringevej 206 | 5300 Kerteminde | Tlf. +45 63 32 31 30 | Fax. +45 65 32 10 19 | info@hverringe.dk | Cookiepolitik | Persondatapolitik